Palma Sport & Tennis Club 

När jag och Diana  var på Mallorca förra veckan besökte även Palma Sport & Tennis Club. Det är samma ägare som till Esplendido Hotel


Palma Sport & Tennis Club har ett stort och fräscht gym men även med spinning klasser och andra träningspass. Här skulle jag gärna tillbringa en weekend för att träna och njuta. Jag som älskar att träna dessutom. 


Vi kom dit lagom till lunch och avnjöt en riktigt god lunch på deras mysiga restaurang. Jag åt en riktigt god Thai inspirerad sallad med kyckling. 


Sen kanske Mallis godaste latte och en dessert to die for.  Ni vet ju min älskar av choklad desserter och denna chokladfondanten var verkligen riktigt god. 


Vårt huvudsyfte med att besöka Palma Sport & Tennis Club var att vi hade bokat in oss på en varsin Moor Mud Wrap Spa behandling på deras SPA. Det var en 75 min lång härlig behandling där hela kroppen blev insmord i varm lera, medan lermasken var på kroppen fick man en ansiktsbehandling och sedan en helkroppsmassage – helt ljuvligt! 


Flera tennisbanor hade de och helgen innan vi var där hade de en stor tennis tävling  Legends Cup där flera kända tennis stjärnor var med och spelade. Nästa gång skulle jag gärna spela lite tennis och träna i gymmet. Denna gången fokuserade vi på en god lunch, spa och njuta i solen vid deras uppvärmda pool medan lilla L sov. 


De har även två lägenheter med fem bäddar som de hyr ut. Så nästa gång är jag  och Diana sugna på att dra ihop ett tjejgäng för en träningsresa. Kan ju inte bli annat än BRA eftersom jag älskar träning, spa och god mat. 

Vem vet kanske blir det en Palma resa till våren igen. Jag älskar ju Mallorca och Spanien. 

Har du något favorit resmål? 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *