OMG – Eric Gadds show på Hamburgerbörs

Ikväll har showen OMG Eric Gadd premiär på Hamburger Börs i Stockholm.  Anrika Hamburger Börs är ett kulturarv med en fantastisk historia på över 200 år. Jag, min väninna Annelie, Nina och många fler var inbjudna till genrepet igår kväll.

Storslagen kväll

Vi välkomnades med champagne i Hamburger Börs vackra bar vid entrén. Ett trevligt mingel med både många kända och okända ansikten.

Tre rätters middag

Därefter slog vi oss ner till bords och vi fick alla ett fint välkomnande med Erics autograf och hans favorit chokladpraliner från Ejes choklad. Erivc bjuder in till en Dinnerclub med kombination av miljö, känsla, live musik, DJ och mat och dryck. Kvällens meny var en share dining meny som var influerad från Chile, Brasilien och Japan i en härlig mix.

Förrätt

Tiradito på kammussla och tonfisk med citrus, tomat och koriander Samt Sobanudlar med shiitake, inlagd ingefära och kombu.

Varmrätt

Kött: Ferijoada på Wagyu- bringa med chorizosmör och syrad lök serveras tillsammans med sötpotatis fries med limemayo, aji amarillo och koriander. Quinoasallad med soyabönor, blekselleri och rödlök

Dessert

Brigadeiro Brasiliansk chokladtryffel med rom, kokosmjölkspulver och rostad sesam.
Serveras med passionsfrukt, chokladganache, rostad vit choklad, kokos och bär samt Minimochis i diverse smaker

En Show i världsklass 

Showen drog igång på tid klockan 21 och alla var riktigt förväntans fulla. Det var verkligen en show i världsklass med flera av hans kända bitar. Min favorit låtar var när han sjöng Do you believe in me och My Personality. Det tyckte nog hela Hamburger Börs för det var ett enormt bra drag och de flesta sjöng med och diggade under hela showen.

Det är Erics Gadds första show med ett fantastiskt team, grymma dansare och musiker och denna showen kommer minst sagt att göra succé i Stockholm under hösten.

En riktigt lyckad tjejkväll

Jag sammanfattar denna kvällen som en riktigt lyckad tjejkväll. Hela kvällen var outstanding med bra mat, gott vin, fantastiskt underhållning och trevligt sällskap. Det är verkligen receptet på en lyckad kväll. Jag har lovat mig själv att göra detta oftare. Man mår så bra av det och lever på det länge.

Se till nu och boka in en hel kväll på Hamburger Börs med Eric Gadd – du kommer inte att ångra dig. Biljetterna kostar från 495 kr och uppåt beroende på plats och vilken meny man väljer.

Läs gärna min vän Christians recension om Eric Gadd på Hamburger Börs och vilka låtar som spelades i den ca 1,5h långa musikshowen. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *