Linas 5 bästa restips för juni på Aftonbladet Resa

För en dryg månad sedan lanserades ”Linas 5 bästa” Aftonbladet Resa. I fredags släpptes även Linas 5 bästa i juni på Aftonbladet Resa. Önskar du härliga restips för juni månad, så klicka dig vidare in här och se mitt alldeles egna lilla ”TV-program” här.

Jag bjuder även på mina 5 härliga restips här;

1. Portugal – Algarvekusten

Vi var på en trevlig weekend i höstas i Portugal och jag blev extra förtjust i en mysig restaurang 2 Passos som låg precis vid stranden och havet. Algarve passar verkligen alla – såväl barnfamiljen som par resan eller en kompis weekend.

2. Malta

Även Malta fångade mitt hjärta förra året när jag besökte ön för första gången. Missa heller inte Gozo som tillhör Malta.

3. Danmark

Vårt kära grannland Danmark brukar få några besök av mig varje år. Ett resmål som verkligen fungerar året runt. Men just i juni vill jag tipsa om att besöka Legoland Billund – barnens drömpark, innan den riktiga högsäsongen drar igång.

4. Åland

Inte långt ifrån Sverige ligger även Ålands vackra skärgård. Relativt nyligen besökte vi Ålands norra skärgård Silverskärs öarna och bodde på en ö helt själva ett dygn.

5. Dalarna

Som dalkulla måste jag ju självklart tipsa om Dalarna i juni. Vad passar inte bättre än att fira midsommar i Dalarna i juni och sedan besöka Leksand Sommarland som har sin premiär dagen efter.

Detta var mina 5 helt personliga restips. Platser som jag tidigare har besökt och tycker väldigt mycket om.

Vart reser du gärna i juni?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kul att se Åland på din lista, det är en plats som vi besöker rätt ofta i och med att det finns släkt på ön. 🙂

    Vore dock roligt att se någon, med koppling till de större mediakanalerna, våga sig bort från de vanliga platserna som folk redan känner till. Varför inte Norra Slovakien eller Georgiska svartahavskusten? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *