Tallin – senaste storstaden #18

  
Dagens ämne i svenska Resebloggare september drömmar är storstad. I år är faktiskt första året som jag känner att det passar mycket bra att resa till en storstad med sonen. 5 år och uppåt är nog en bra ålder för att både orka gå längre promenader på sightseeing. Ha tålamod att lyssna på en guide, trots att är ett annat språk och även tycka det är roligt att se på utsikter, byggnader, kyrkor etc. 

   
    
 
Vår storstads besök i Tallin i helgen märktes det verkligen att sonen tycker det var roligt och intressant. 

Jag älskar att resa till storstäder, då det finns sånt stort utbud både på att se och göra saker. Tallin hade relativt stort utvud av shopping, en härlig och vacker Old Town och många bra mysiga restauranger. Flera tips kommer i veckan. Men man behövde verkligen inte vara hungrig. 

   
 
Vi kommer definitivt att besöka Tallin flera gånger, eftersom vi var väldigt nöjda med vår weekend. 

Har du varit i Tallin? 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.