Out of Office – Flygtips 


För er som följer mig i bloggen vet ni att jag var med och spelade in ett avsnitt av Out of Office  som sänds på Aftonbladet Webb TV. 


Idag publicerades programmet. Varje torsdag presenteras ett nytt avsnitt med olika resteman. 


Dagens avsnitt handlar om flygtips.  Hur beter vi oss i luften? Hur kan man bli uppgraderad till Buisness klass? När är det billigast att resa? Nyfiken? Spana in programmet här. Det är bara 10 minuter långt. Mycket nöje! Bilder tagna från Aftonbladet TV. 

Klänning Boobdesign. Halsband Klingel. 

Spana också in

8 kommentarer

  1. Vad roligt det var att titta på dig i Out of Office, verkligen proffsigt 🙂 Själv blev jag förvånad när en flygvärdinna när vi senast flög sa, det finns skötbord på toaletten så byt inte i sätet tack, tror hon jag var dum i huvudet tänkte jag 😉 Men förekommer alltså, ja, inget förvånar ju! Ha det gott, kram Lindha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *