Spa på Hotell Havsbaden

Hotell Havsbaden har verkligen en stor och härlig SPA-avdelning. Upplevelsen kan närmast beskrivas som en avkopplande plats där hjärta, hjärna och lungor stärks. Man kan träna, ta härliga promenader längs havet och insupa den härliga havsluften.  Det är något väldigt speciellt att vistas granne havet och sedan gå ner till hotellets lyxiga och stora spaavdelning och koppla av. Hotellets spa är riktigt bra och har något för alla önskemål. Här finns utrymme för maximal återhämtning och arkitekturen är i absolut toppklass. Det finns pooler såväl inomhus som utomhus och det finns ångbastu, torrbastu, arombastu och ljusterapibastu. Hotellet har många prisvärda paket att erbjuda och de erbjuder även väldigt god mat. Du kommer definitivt aldrig ångra ett besök där.

SPA för barn 14-18

Vi åkte hit hela familjen och bodde över en natt. Varje dag 14-18 är barn välkomna i deras spa och kan bada i deras pooler. I utomhus pooler fick även barnen bada hela tiden. Barnen räknade till att de hade hela 9 olika pooler att bada i.

Två varma jacuzzis

De skönaste poolerna tyckte jag var deras bubbelpooler. De hade två jacuzzis som vi tillbringade en större del av tiden i. Jag älskar också dessa masserande strålarna från bubbelpoolen på onda ställen på kroppen.

Kall pool

De hade naturligtvis en iskall pool, precis utanför deras bastus. Där badade min modige son. Det sades att det bara var 10 grader varmt i poolen, vilket är alldeles för kallt för mig. . .  Men han vågade och hoppade sedan i någon av de varmare poolerna.

Sauna World

Deras  Sauna World var fyra olika konstellationer  av bastus.  Ångbastu, torrbastu, aroma bastu och ljusterapi-bastu.  Alla bastus utom ångbastun har panorama fönster och härlig utsikt ut mot både poolen och havet.

Utomhus pooler

Vi besökte ju spa en dag som regnet i stort sett öste ner hela dagen. Men det hindrade naturligtvis inte mina söner att bada i poolen utomhus. Den var ju förvisso varm, men det var ju rätt kallt att stå på poolkanten. Runt omkring utomhus poolen hade de härliga sängar, där jag gärna skulle tillbringa en härlig och solig sommardag.

Kvällsspa

Efter middagen begav jag mig ner till spat alldeles ensam och njöt av både lugnet och tystnaden. Det var riktigt med neonljus och lite mindre folk än det var på dagen.

Café och Bar

Nere på spat fanns både möjlighet att köpa enklare rätter, frukt, smoothies och även andra kylda drycker, som serverades i plastglas och som man kunde dricka ifrån poolen om man ville.

Öppettider och priser

De har väldigt generösa öppettider måndag-söndag 09.00-00.00 och 14-18 får barn 0-15 år vara där. 

Entré till spa: Ink. badrock och tofflor måndag – fredag: 395kr/person lördag- söndag: 495kr/person

barn: 195kr/person (0-15 år, 14.00 – 18.00)

Just nu har de ett fint erbjudande (maj 2020) där man betalar 995 kr för en övernattning, frukost, spa och middag.

Hitta hit

Hotell Havsbaden, Skatuddsvägen 18, i Grisslehamn. Ca 1,5 h bilfärd norr om Stockholm.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *