Travel News Market 2019

I torsdags anordnades resebranschmässan Travel News Market 2019 i Stockholm, som är en stor branschdag för alla inom resebranschen med utställare, events och mingel. Det är alltid lika trevligt att träffa olika samarbetspartners och även träffa nya.

Chokladprovning med Visit Flanders

Jag och Diana var först inbjudna till en trevlig frukost och en chokladprovning med Visit Flanders . De inspirerande med härliga resmål, utflykter och restaurang tips i regionen. Jag har ju tidigare varit i både romantiska och medeltida staden Brügge och i mysiga Antwerpen.

Men nu lockas jag både av vackra Ghent och Bryssel. Kanske får det bli en weekend dit till våren. Det är ju så enkelt att flyga med direktflyg med Brussel Airlines från Bromma till Brysseldryga 2 timmar.

Föreläsning om Tjeckien

En annan sak jag inte ville vissa var naturligtvis mina vänners – Peter och Helena från FreedomTravel – som höll en fantastisk föreläsning och Tjeckien. Vi var ju i Tjeckien tillsammans i maj och reste runt. Tjeckien är verkligen ett land som jag fick mersmak för och jag vill absolut resa dit igen.

Mingel mingel

Det var drygt 200 utställare och jag hann långt ifrån prata med alla utställarna. Men några trevliga möten blev det både före lunch och efter lunch. Jag älskar ju att resa. Och måste nu hitta tiden till att resa mer till ställen som jag verkligen VILL besöka.

Jag har några förslag redan kommande veckor. Få se om jag får ihop det här hemma bara.

Resa göra jag numera varje vecka i mitt ordinarie jobb, så det är svårt att vara borta ännu mer från familjen.

 

Vart går din nästa resa?

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *