Drömmen om en fotbollsresa med sonen

 

Min äldsta son älskar verkligen att spela fotboll och att kolla på fotboll. Inför nästa år när han fyller 10 år har jag funderat på om hans present kanske ska bli en fotbollsresa till honom (och naturligtvis mig).

Sportresor i världsklass

GO Sport Travel anordnar sportresor och säljer även matchbiljetter.

GO Sport Travel är faktiskt officiell partner till Chelsea FC, Arsenal FC, Manchester United, Fulham FC, Crystal Palace, Watford FC, Manchester City, Tottenham Hotspur, Wembley Stadium & AC Milan, vilket därmed ger en 100% auktoriserade sittplatser och 100% kvalitet av en drömmande fotbollsresa.

Vill man boka sin fotbollsresa till Chelsea FC och Stamford Bridge erbjuder de dessutom marknadens bredaste utbud av kategorier.
I själva verket är GO Sport Travel världens största internationella hospitality agent till Chelsea FC, vilket kommer till stor nytta för alla fotbollsresenärer.

Man behöver där heller  inte oroa sig för om man verkligen får några fotbollsbiljetter i sin  hand, eller om det är något annat namn skrivet på  en.  GO Sport Travel erbjuder total kontroll på just din sittplats, och Chelsea vet att det är just du som kommer att sitta på just din sittplats. Detta låter verkligen optimalt, för att man ska känna sig trygg och inte bli lurad på något sätt.

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, ochde visar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Har du varit på någon fotbollsmatch utomlands? OM vart? Jag är verkligen så sugen att resa iväg med sonen nästa år. Han fyller 10 år och kanske skulle detta vara en fantastiskt fin present. Jag som älskar att uppleva saker tillsammans med min familj. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *