Robin Hood The Musical – En fin upplevelse julklapp

VärldspremiärSverige turnén i Stockholm

Förra helgen hade Robin Hood The Musical sin världspremiär i Stockholm.

De kommer att turnera runt i hela Sverige med start 27/10 i Stockholm och avslut 15/3 i Göteborg.

Ett riktigt äventyr för hela familjen 

Musikalen är verkligen fartfylld och Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. De gyllene lockarna trillar fram under huvan(hooden). Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Man får följa med till den beryktade Sherwoodskogen och ta del av det spektakulära äventyret om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham.

Det lovas  häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik med riktigt bra skådespelare.

Roliga aktiviteter innan musikalen

De hade många roliga aktiviter för barnen att göra innan musikalen började och i pausen. Man fick även ett fint välkommande av skådespelarna när man kom och fick möjlighet att ta bilder med dem.

Årets upplevelse julklapp

Tidigare har vi sett deras musikaler Djungelboken och Äventyret Alladin som också  har producerats av Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikalproducentera. De musikalerna var också riktigt bra och roliga. Jag älskar musikaler med humor och det är en riktigt mysig aktivitet som passar hela familjen, stor som liten. Biljetterna kostar från 375 kr.

Har du någon familjevänlig teater att rekommendera?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *