Äntligen lite solljus efter en lång mörk höst

Denna hösten har för min del varit väldigt lång och mörk. Efter nästan sex veckors ledigt i somras fanns det inte så mycket mer utrymme för ledigt förrän till jul igen.

Så resor har det blivit alldeles för lite av enligt mitt tycke. Men man kan ju inte alltid få som man vill…

Det har varit en intensiv höst med både mycket jobb och mycket annat…

Thailand vs en Vit jul i Sverige

Vi har velat fram och tillbaks länge om att fira jul i Thailand igen, eftersom det var ett vinnande koncept förra året.

Men vi har tagit förnuftet till fånga att vi ska fira jul med våra familjer och närmaste i år och förhoppningsvis en vit (snöig) jul. Efter att två nära släktingar gått bort under 2019 och att min pappa har varit väldigt dålig en tid, så kommer vi i år vilja fira med våra närstående, man vet ju aldrig vad som händer i framtiden…

Kanske är varannan jul ev lagom att fira utomlands?

Varmare breddgrader

Kommande månader ser ljusare ut på jobbfronten hoppas jag. Mer övernattningar och mer solljus hoppas jag på. Igår fick jag vinterns första stopp i Las Palmas, vilket alltid är en speciell känsla.

Vi har även flera resor på g och nästa år känner jag på mig att det kommer bli ett bra år. Det händer något speciellt nästa år och därmed räknar jag med ett bra resår 😉 och massor med härlig resinspo här såklart.

Vart går din nästa resa? Vart våra nästa resor går får du nog veta inom kort.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag gör som du och stannar hemma över julen för att fira med familjen i småland, men vi kan inte låta bli att åka iväg över nyår då istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *