Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla Stan

Förra helgen var jag och maken på en efterlängtad Date Night.

Kvällen började trevligt med god middag på Kitchen & Table.

Sedan fortsatte den storslaget på Lilla Cirkus med Magnus Carlssons show Från Barbados till Gamla Stan.

Ni kanske inte tror mig när jag säger att Magnus Carlsson har varit min barndomsidol. Jag kommer ju från landet och södra Dalarna. Så jag hängde gärna längst fram när Barbados spelade i Söderbärke Folkets Park på somrarna. Barbados var ju ett av de mest kända dansbanden som kom till byn när jag var ung.

En fin story om hans 25 år som artist

Hela showen är väl genomtänkt och blandas med berättelser, nyhetsinslag och grym show. I hela 25 år har Magnus Carlsson turnerat och än är det inte slut. Låtarna är många och showen var magiskt bra. Så medryckande att hela publiken var med och sjöng och dansade. Å jaa – jag skulle gärna se den igen. En fartfylld date blev det och skynda dig och knip en biljett till nästa helg om du vill ha en rolig kväll!

Jag älskar verkligen musikaler, shower, teatrar – det är sådan skön avkoppling och ger så mycket härlig energi.

Har du någon favorit underhållning?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *