Firar att jag blev månadens egenanställd

I veckan blev jag uppringd av Frilans Finans som berättade att de hade utsett mig till Månadens egenanställd hos dem.

Jag blev naturligtvis jätte glad för det. Det känns väldigt roligt att de har uppmärksammat mig och min reseblogg.

Man vinner heller inte bara äran utan även 5000 kr.

De intervjuade även mig lite om mig själv, mina jobb som jag fakturerar och varför jag tycker att det är så bra att använda Frilans Finans.

För mig var det ett självklart val, då det känns så enkelt att skicka fakturor via dem. Som bloggare behöver man ju naturligtvis ta betalt för samarbeten och följa många lagar och regler gällande marknadsföring på rätt sätt.

Jag känner att i dagsläget har jag varken tid eller ork att även driva ett eget företag. Så då är verkligen Frilans Finans toppen.

vi har firat hemma för fullt. Först kanelbulles dag med killarna. Jag blev så glad att Bröd och Salt hade veganska kanelbullar så min lilla också kunde äta dem. Så jag köpte med mig ett helt gäng hem.

Sedan har maken och jag också firat med champagne. Det är alltid lika roligt när det går bra.

Kanske är du nyfiken på att läsa min senaste artikel om att vandra i Österrike i senaste numret av Premium Magazine.

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *