Musikalen Monstret och Människorna på Junibacken

En trevlig afton på Junibacken

Nu var det länge sedan vi besökte Junibacken. Men igår kväll var det dags för premiär av deras nya musikal Monstret och Människorna och vi var naturligtvis på plats för att se den först.

Foto: Cava Media. Lilla hjärtat blev lite förvånad när vimmel-fotografernas kameror smattrade även på oss.

En mysryslig musikal

Junibacken öppnade sin nya salong igår, lagom till deras mysrysliga musikal Monstret och Människorna hade premiär.

Monstret och människorna är en nyskriven musikal som är baserad på Mats Strandbergs och Sofia Falkenhems bokserie om Monstret Frank.

Musikalen varvas med både sång och bra skådespel. Den handlar om hur Franks liv förändrasjusthans 9-årsdag. Grannen Alices hund Uffe blir så uppspelt att han råkar bita Frank i handen, och snart börjar Frank drömma mystiska drömmar. Vi får följa hans äventyrliga och spännande drömmar under musikalens gång,

Som vanligt brukar alla musikaler få ett lyckligt och fint slut.

Det är imponerande och se hur duktiga skådespelarna är och snabbt byter roller väldigt proffesionellt. Jag tror inte ens barnen märker av det.

Rekommenderad från 5 år och uppåt

Föreställningen riktar sig främst till barn mellan 5 och 10 år och det är nog bra att hålla på åldersgränsen. Den är både spännande och aningen läskig. Större delen av musikalen utspelar sig i mörker med bara ett par ljusstrålar i olika färger på.

Lek på Junibacken

Min lilla älskling tyckte det var så roligt på Junibacken. Men dessvärre han vi inte leka så mycket denna gången, då det var ett kvällsevent. Men Junibacken har verkligen så mycket roligt för barn. Så vi måste verkligen gå hit snart igen.

Hitta hit

Galärsvägen 8 i Stockholm.

Junibacken ligger centralt och lättillgängligt på vackra Djurgården i Stockholm. Lättast tar du dig hit med kollektivtrafik. Spårvagn nr 7 eller buss 69 eller 76.

Pris

Biljetter till musikalen kostar 240 kr/st och alla betalar barnpris, dessutom bjuder vi på inträdet till Junibacken samma dag som musikalbesöket görs. Vill man åka Sagotåget löser man separat tågbiljett i entrékassorna.

Tack till Junibacken och Wonderland Event som bjöd in till premiären.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *