Marsipanladan – ett mysigt café utanför Fiskebäckskil

Vi har många, många gånger passerar Marsipanladan, som är ett trevligt café i h butik som säljer marsipan och chokladpraliner. Idag när vädret var sådär passade vi på att ta en eftermiddags utflykt hit och ta en fika ute i det gröna.

Hitta hit

Marsipanladan ligger på Skaftö på vågen till Fiskebäckskil. Alltså strax utanför samhället.

Ett 30-tal pralinsorter

De erbjuder ett 30-tal olika chokladpralin sorter och större delen av deras sortiment är naturligt veganskt. Vilket även för vår del betyder att vår son som är allergisk mot både ägg och mjölkprotein kunde äta flera saker här.

Go’ fika

Vi slog oss ner för en go’ fika i deras härliga trädgård och drack kaffe, saft och åt av deras goda chokladpraliner och chokladbollar. En trevlig fika stund denna mulna dag. De hade även flera alternativ för allergiker i deras café sortiment med olika sorters tårtor och bullar.

Mysig lantlig miljö

Trots vädret och regn i luften var det ändå riktigt mysigt att slå sig ner i denna grönskande och trevliga lantliga miljö,

Höns att titta på

Vår son sprang emellan café borden och tittade på hönsen, lekte i sandlådan och fikade. Det var verkligen både barnvänligt och fridfullt.

Har du något mysigt café tips på Västkusten?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *