Skärgårdskryssning med trubadur i Stockholms inre skärgård

En av mina bästa vänninor Annelie och jag på Mälar Victoria.

Fartyget Mälar Victoria

Sverige och Stockholm har verkligen visat sig från sin bästa sida senaste veckan. Vilket underbart sommarväder vi har haft. Svensk sommar när den är som bäst. Är det någon gång man ska ut i Stockholms vackra skärgård, så är det verkligen på sommaren. Vi åkte iväg med Mälar Victoria ut i Stockholms skärgård förra veckan.

Skärgårdskryssning med trubadur

En vacker sommar kväll förra veckan kastade jag och en av mina bästa väninnor loss med ett av Strömmas fartyg och åkte på en Skärgårdskryssning med trubadur.

Det serverades en riktigt fräsch och somrig buffé med inslag av mycket skaldjur, skagenröra, sallader, sill, olika sorters lax, kyckling och mycket mer.

Bubbel och babbel

Annelie och jag beställde direkt in en flaska cava som vi delade på till middagen.

Vi började med att äta massa räkor, lax, skagenröra och sallader till förrätt.

Varmrätter

Sedan blev det en fisk i en jätte god sås och köttbullar i tomatsås tillsammans med lite majs och rödbetssallad till varmrätt.

Mysig tjejmiddag

Detta var verkligen ett mysigt och trevligt sätt för en tjejmiddag. Samtidigt som vi tuffade runt i Stockholms inre skärgård, lyssnade till fina sånger från trubaduren, kunde vi njuta av god mat och dryck och härliga samtal i tre timmar. Vi bad även om ett fönsterbord lite för oss själva och det fick vi.

Stopp vid Vaxholmskastell

Under skärgårdsturer tuffar man runt i Stockholms inre skärgård mot Vaxholm. Vid Vaxholms kastell gör man ett kortare stopp och kan kliva av fartyget och strosa omkring en stund och titta på det vackra kastellet och läsa en del om dess historia.

Man får även en fin utsikt över den fina idyllen – Vaxholm.

Desserter

Kaffe och the och desserter ingår inte i priset. Men när de kom och frestade oss med kladdkaka och Mango och hallon panacotta kunde vi inte låta bli att ta en varsin dessert. Och de var ljuvligt goda.

Pris

Trubadurkryssningen kostade 495 kr /pp. Sedan tillkom drycken,  flaskan cava som vi köpte för 395 kr, liksom the och dessert för 115 kr/pp.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *