Att som resebloggare inte ha någon resa utomlands bokad…

Något som förmodligen är väldigt ovanligt som resebloggare är att inte ha någon resa utomlands bokad.

Men jag älskar att vara spontan. Och med mitt jobb är det aningen svårt att planera för mycket, då jag bara får fyra veckors schema. Det betyder att just nu vet jag bara hur jag jobbar till den 1 oktober.

Detta är förmodligen helt främmande för många. Men jag har levt såhär i snart 14 år och är van med det. Men visst skapar det en del problem när man inte vet om man får ledigt.

Jag är långledig både i september och oktober och funderar på en weekend resa ut i Europa, men har inte riktigt bestämt mig vart det bär av. En tjejweekend är också planen. Så häng med så får ni se. Det finns verkligen så många prisvärda resor nu när skolorna har börjat,

Jag har dock ett par jobbresor i september som tar mig till Kanarieöarna. Både till Gran Canaria och Teneriffa, om det inte ändras… Det vet man aldrig i mitt jobb.

Ikväll åker i alla fall jag och maken på en matkryssning med Viking Line, vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Det är de här små grejerna som verkligen sätter guldkant på vardagen.

Sen drömmer jag både om en höstlovsresa och en längre resa i vinter, så får vi se vad det blir och när vi kan vara lediga samtidigt.

Var går din nästa resa?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Tror det kan vara klokt att vara lite spontan.
    Jag har faktiskt hela hösten obokad också. Fast två resor för vintern finns bokade och klara. Skriver faktiskt också om detta i dagens inlägg. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *