Elemis SPA i Tallinn

Att jag älskar att gå på spa vet ni ju redan om och i största möjliga mån brukar jag försöka åka på Sparesor när möjlighet finns. Min tjejweekend i Tallinn i våras var också en mysig spaweekend. Vi bodde på Hotel Telegraaf i Tallinns gamla stan, där även det lyxiga Elemis Spa är beläget.

Pooler, jacuzzi och saunas

Här finns en större pool, en jacuzzi och flera olika saunas att värma sig i.

Några sköna solsängar som vi låg på länge och kopplade av på. Det var väldigt lugnt och rofyllt här och vi hade spat för oss nästan helt själva under den söndag kvällen som vi tillbringade där.

Avkopplande ansiktsbehandling

Jag passade även på att lyxa till det lite med en avkopplande ansiktsbehandling på en timme som var en ”anti-age ansiktsbehandling” med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En helt ljuvlig  behandling.

Efter ansiktsbehandlingen och ett par timmars avkoppling på Elemis Spa kände jag mig som en helt ny människa. Precis vad en trött och sliten småbarnsmorsa behövde.

Hit återvänder jag väldigt gärna. Tallin ligger ju faktiskt bara en knapp timme med flyg från Stockholm.

Har du något favorit spa?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *