De 3 populäraste sommar resmålen som bokas just nu

Denna långdragna vintern har gjort att det har blivit ett riktigt högtryck på vårens och sommarens resor.

I fredags pratade jag bland annat om de tre populäraste semester resmålen som det just nu bokas mest resor till enligt statistik från Ticket, i Aftonbladet Morgon.

1. Kreta

Att Kreta – Greklands största ö – är populärast kan jag mycket väl förstå. Ön har enormt många fina och mysiga destinationer. För två somrar sedan var vi och bodde på Sunwing Makrigialos Beach och hade två fantastiska veckor på ön. Men Kreta har verkligen så mycket att erbjuda, kultur, fina stränder och grekiska köket är ju verkligen fantastiskt. Kreta vill jag verkligen utforska mer av.

2. Mallorca

Att Mallorca också ligger i topp är inte heller konstigt. Ön är så otroligt vacker och har också så många härliga orter. Relativt nyligen skrev jag en egen liten Mallorca guide med mina 9 guldkorn på Mallorca. Jag brukar försöka åka till Mallorca minst en gång varje år, då jag älskar ön. Snart är det dags igen för mitt årliga Mallis besök.

3. Rhodos

Även Rhodos har vi besökt många gånger. Framför allt när största sonen var mindre. Jag tror vi har där tre gånger på 1 år och det är verkligen ett gott betyg. Rhodos måste snart få ett återseende av oss. Jag älskar verkligen den grekiska maten.

Har du något favorit resmål av dessa populära semester destinationer?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.