PONTUS IN THE AIR – Trevlig restaurang på Arlanda

Innan vi reste till Alperna igår passade vi på att äta lunch på Pontus in the air på Arlanda. Vårt flyg gick kring 13-tiden och det var alldeles lagom tid för lunch för hela familjen. Jag har aldrig tidigare ätit där, trots att det har funnits i flera år. Ofta går ju flygen fasligt tidigt på morgonen när vi reser på semester så det har inte varit läge för oss tidigare.

Pontus in the air ligger på Terminal 5 – utrikesterminalen – på Arlanda. Restaurangen ligger även en våning upp från taxfree affärerna har därmed verkligen första parkett till flygplansspaning.

Barnvänligt

Jag kollade upp innan så att det var barnvänligt och det var inga problem att ha med dig en liten, knapp 2 åring. Finsmakaren i familjen som gärna äter allt han får. De hade även barnstolar för de små.

Barnmeny

De hade ingen speciell barnmeny faktiskt utan gjorde alla rätter till barnportioner för halva priset. Barnhamburgaren med pommes var ändå en riklig portion.

XXL Shrimp Sandwich

Redan vid entrén möts man av en skylt om att de har en XXL Räksmörgås ( ni ser skylten ovan). Så jag blev sugen på räkor redan direkt jag läste namnet och beställde en sådan. Den var god och lagom för en lunch för mig. Men är man väldigt hungrig ska man nog beställa något annat.

Grillad Ryggbiff

Maken gick som vanligt all in på kött med grillad ryggbiff och jag var bara tvungen att smaka för det såg så gott ut och det var det såklart också.

Klassiska familjebilden drömmen om att alla tittar in i kameran samtidigt förblev en dröm…

päroncognacstryffel

Jag som alltid vill ha något litet sött på maten blev rekommenderad en päroncognacstryffel. Den var alldeles lagom stor och jätte god.

Pontus in the air var en riktigt trevlig restaurang med väldigt bra service. Eftersom vi hade en knapp timme på oss att äta vår lunch, måste jag säga att vi lyckades väldigt bra tack vare att maten kom in snabbt också. Hit går vi definitivt gärna flera gånger.

Har du varit på Pontus in the air?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *