Underbara BABY mässan 2018 – perfekt för barn 0-3 år

Imorse var det influencer frukost på Underbara BABY innan de slog upp portarna för allmänheten. Det bjöds på god frukost och vi influencers fick möjligheten att besöka alla fina montrar innan alla andra kom.

Underbara BABY riktar sig främst åt dig som är gravid eller har barn 0-3 år. För mig passar det alldeles utmärkt eftersom lilla L snart fyller 2 år.

Det är tredje året i rad som de kör mässan som är både väldigt populär och uppskattad. Jag minns första året jag var på den 2016 när jag var gravid.

Jag hade med mig min minsting och hade även sällskap av Linda och Nettan.

Geggamoja

Utställarna är många och det finns en hel del barnkläder att köpa till mässpriser.

Ludwig hittade direkt sina favoriter hos Geggamoja. Ett av mina favoritmärke till barn. De har mjuka, sköna och stilrena barnkläder.

Resvagnar

Utbudet av barnvagnar på mässan är stort. Jag som reser väldigt mycket är mest intresserad av resevagnar eller smidiga stadsvagnar eftersom vi bor mitt i Stockholms innerstad. Babyjogger har en smidig Baby City Mini som är perfekt när man reser.

Även Babyzen Yo-Yo + har en smidig barnvagn som Ludwig var på och klämde och kände på. Den har vi aldrig haft, men det vore något till vår nästa resa.

Bumprider – senaste resvagnen på marknaden

Bumprider är helt ny på marknaden. Den har jag aldrig sett eller hört talas om, så det var jätte roligt att få se den modellen. Den är så snart att man kan koppla ihop två vagnar om man exempelvis får två barn tätt eller får tvillingar. I denna ingår både båge och fotstöd och den har fullt liggläge. Också en vagn Ludwig tyckte var ett vrålåk!

påskpyssla

På mässan kunde man även påskpyssla med barnen i en stor pysselhörna.

Kaninen Miffy kom på besök varje timme och hälsade på barnen.

När man gick hem fick barnen provsmaka Organix smoothies och gröt.

Underbara BABY håller till på Waterfront Stockholm centrala Stockholm idag lördag och imorgon söndag. Perfekt utflykt med barnen.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.