Caffé Vergano på Eataly Stockholm

För några veckor sedan öppnade Eataly mitt i stan i Stockholm. Det är som en enorm saluhall i två våningar med tre restauranger, fem matbarer, café och en stor matmarknad med bara italienska specialitéer.

Det är verkligen roligt när något nytt kommer till Stockholm. Jag och Diana hade bestämt oss för att ses för en kaffe i stan och passade på att gå till deras café – Caffé Vergano. Vi kunde heller inte motstå deras sötsaker, så det blev såklart en liten godbit till förmiddagskaffet.

Miljön är riktigt mysig och det var väldigt gott italienskt kaffe. En latte och en liten godbit rockade loss på 75 spänn.

Hit skulle jag gärna gå igen. Men äta lunch eller middag nästa gång. Det var relativt folktomt när vi kom dit. Men ganska snart efteråt började lunchrusningen och det var mer eller mindre helt fullt när vi gick därifrån. Så det lönar sig nog med en tidig eller sen lunch.

Eataly  ligger på Biblioteksgatan 5, Stockholm

Har du besökt Eataly Stockholm ännu? Vad tyckte du?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej, kul att se bilder! Även om det lät lite dyrt…? Nej, har inte testat det än men vet att Eataly finns till havs på MSC Cruises fartyg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.