Sportlovstips – här hittar du de billigaste skidorterna

Härom dagen fick jag en förfrågan om att vara med på Aftonbladet Morgon igen, som sänds live på deras webb och även på TV3 på mornarna. De hade upptäckt att jag nyligen varit i Serbien och åkt skidor i Kopaonik och ville ha ett inslag om Sportlovstips och där jag avslöjade världens billigaste skidresmål. Det är alltid lika roligt när jag får agera deras res expert och dela med mig av mina restips.

Balkans skidorter billigast

Som jag tidigare skrev presenterade Forex årets billigaste skidorter i världen och där ligger Balkan länderna i toppen.

SKIDORTER INDEX  – källa från Forex. 

1. Brezovica, Kosovo 27

2. Pamporovo, Bulgarien 51

3. Zakopane, Polen 52

4. Kopaonik, Serbien 55

5. Harrachov Tjeckien 62

6. Vogel & Kobla,  Slovenien 73

7. Bansko, Bulgarien 75

Vi var otroligt nöjda över vår skidresa till Kopaonik som helt klart överträffade våra förväntningar. Hit vill vi definitivt resa igen!

Balkan lockar

Men vi är även sugen på att besöka flera skidorter på Balkan. Bosnien, Bulgarien, Polen, Tjeckien och Slovakien lockar mycket. Det känns som spännande resmål som inte så många svenskar har upptäckt. Jag älskar verkligen att besöka nya resmål.

Är du nyfiken på mitt inslag i Aftonbladet Morgon så ta en titt här. 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *