Ett vykort från Thailand

Alltså jag var så galet stressad igår. Allt jag skulle hinna med och allt som skulle fixas innan jag började jobba igår. Så ja även en resebloggare kan skriva fel…

Thailand ligger såklart österut

Såklart att jag vet att Thailand ligger österut. Men tackar min vän för påminnelsen så jag kunde ändra gårdagens blogginlägg…

Även kommentarerna blev ju helt fel…

Tänk att endast ett ord kan göra ett helt sammanhang fel. Så galet.

Jag landade vid 5-snåret imorse.. men D-vitaminerna har piggat upp och jag har vilat ett par timmar i solen. Nu ska jag nog försöka sova en stund och se om jag orkar en thaimiddag ikväll. Jag har redan varit vaken i 28 timmar. Så ja, min kropp skriker efter sömn. Hello Jetlag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.