Lyckad kväll på ”ett hål i väggen” restaurang

När jag är i Las Palmas under vinter halvåret blir det ofta att vi går till samma restauranger, som liksom är säkra kort med god mat.

Ikväll var tanken att vi skulle gå till marknaden och äta en enklare middag, men när vi kom dit var det tyvärr stängt..

förrätter

Men istället så hittade vi en mysig italiensk restaurang, som egentligen inte såg så mycket ut för världen utifrån, men hade riktigt god mat.

Vi var fyra kollegor som var ute och åt och delade på två förrätter, focaccia och husets special förrätt med mozzarella, zucchini, lufttorkad skinka, tomater, sallad och röd lök.

Varmrätter

Eftersom det var ert italienskt ställe var större delen av menyn såklart pasta och pizza. Men jag var inte sugen på det och åt kycklingfilé med en god valnötssallad.

Mina kollegor åt husets pasta special med räkor och pasta med pesto och pinjenötter. Jag smakade och den var också gudomligt god.

Mysigt och populärt

Restaurangen var både mysig och populär. Vi var där strax innan 19 tiden och hade turen att få ett bord direkt. Men när vi sedan hade ätit upp och inte åt någon efterrätt undrade de om vi kunde förflytta oss till baren, då hela baren var fylld mes gäster son ville äta där.

Det visar ju definitivt att det är en bra och populär restaurang.

De bjöd på en limoncello innan vi begav oss hemåt.

Mätta, nöjda och belåtna efter en trevlig kväll.

Hit kommer jag definitivt att gå igen.

Både bra mat och mysigt!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *