Vinterns roadtrip i Sverige med Citroën Grand C4 Picasso

Eftersom vi inte har någon bil längre är vi mer sällan ute och kör bil. Men julen firar vi alltid i Dalarna med mina nära och kära eftersom jag kommer därifrån. I år hade vi även tagit långledigt för att åka upp till Säfsen och åka skidor i några dagar.

I somras på vår roadtrip i Sverige körde vi körde vi också en  Citroën Grand C4 Picasso  som vi visste att det var en väldigt bra familjebil på alla sätt. Därmed blev det en favorit i repris under julhelgen.

Stor rymlig familjebil

Vi gillar verkligen  Citroën Grand C4 Picasso, som är en stor familjebil som kan rymma upp till 7 personer. Stolarna i framsätet är fåtölj liknande med massage i stolarna. Man kan ladda telefon / surfplatta i bilen, vilket är perfekt mär man reser med barn. Allt är nytt, modernt och fräscht i bilen.

Alla sitter rymligt och bekvämt

Det är gott om plats i baksätet. Även för lille L är det gott om utrymme och vi har plats för ofantlig många leksaker och böcker åt honom. Vilket verkligen behövs då hans favorit inte är att sitta stilla i en bil. Vi har ju åkt en del mil under julhelgen, så vi försökte såklart att tima in hans sovtider, men det går inte alltid. Så utrymme för extra saker till honom behövs verkligen. Man har även ett egen litet bord framför sig i baksätet, vilket är perfekt för att dricka en kopp kaffe och läsa en tidning medan lille bus sover.

Enormt bagageutrymme

Man kan ju minst sagt säga att bilen har ett enormt utrymme för bagage. Men är man en familj på två barn och två vuxna som ska till fjällen så behövs det verkligen plats. Men som ni ser, vi packade utan problem vår ordinarie barnvagn, babypulka, skidkläder, vanliga kläder, julklappar och en del mat och dryck till fjällen utan problem.

En bil med stort bagage utrymme behövs verkligen när man är en barnfamilj. Framför allt när man släpar på en barnvagn land och rike runt! Vi kör gärna denna bilen igen som har blivit lite av en favorit i vår familj. Vi lär oss aldrig att packa lite, utan packar alltid för mycket på våra resor. Men det gör ju inget när man har en bil med enormt utrymme.

Vad kör du själv för bil?

—————

Detta var ett samarbete med Citroën Sverige  men alla bilder, tankar och åsikter är som alltid mina egna.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.