Tjejmiddag på Pinchos

Förra året kom äntligen Pinchos till Stockholm. Jag var på Pinchos i Göteborg tidigare och gillade både konceptet och restaurangen så igår valde jag plats till kvällens tjejmiddag som gick av stapeln med tjejligan.

Cirkus miljö

Man välkomnas vid entrén och får popcorn. Sedan inleds man till sitt bord som är i en mysig cirkus miljö. Vi startade med ett glas bubbel som fördrink kvällen till ära.

Beställer och betalar i appen

När man beställer från menyn får man ladda ner deras app och man beställer både maten, dryck och betslar i appen. Verkligen super smidigt och enkelt!

God och prisvärd mat

Jag beställde tre olika rätter som var lagom för mig. Det fick bli en skaldjurspasta, en stekta räkor med aioli och en getost med rödbetor. Alla rätterna kostade drygt 40 spänn styck. Hade jag orkat hade jag gärna beställt någon rätt till. Men det får bli nästa gång.

Hit går jag gärna igen. Kanske blir det med familjen nästa gång?!

Gillar du Pinchos?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *