Kokpunkten – Nordens första actionbad i Västerås

Under jullovet på vår lilla roadtrip passade vi på att stanna till i Västerås på vägen hem till Stockholm. Där ligger nämligen Kokpunkten som är Nordens största actionbad. Vi tillhör ju familjen som fullkomligt älskar att bada och åka vattenrutschbanor, så det är nästan konstigt att vi bara har varit här en gång innan.

Disco stämning

Kokpunkten är verkligen vrål häftigt. Coola vattenrutschbanor, discostämning med partymusik och häftiga ljus, klätterväggar, strömmar, vågor ja de har med andra ord allt. Stora sonen älskar det och blev överlycklig när vi sa att vi skulle åka dit.

Barnavdelning

De har även en mindre del för småbarn med en vattenrutschbana och andra roliga vattenlekar att göra. Där hängde vi hels familjen en stund med lilla L.

Relax

De har även en relaxavdelning för vuxna, som jag faktiskt besökte sist när vi var där, när jag var gravid. Denna gången var det minst sagt full fokus på barnen och actionbadet var helt fullt för det var jullov. Men nästa gång vi åker dit hoppas jag att kunna smita in där.

Detta är utan tvekan Sveriges häftigast badhus som jag har besökt!

För en familj med två vuxna och två barn kostar det 595 kr. Under jullovet så väljer man antingen ett förmiddagspass eller eftermiddagspass.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.