Härliga resminnen från december

Årets sista månad och årets sista dag är här. Jag skriver som jag alltid skriver… jag tyckte nyss jag skrev om Novembers härliga resminnen. Återigen har en månad passerat. Årets kanske mörkaste månad som vi förgyllde med både solljus och kritvit snö.

Julbord i Stockholm

Månaden kickades igång med att jag åt tre trevliga julbord. Första julbordet blev på Sheraton Hotel Stockholm . Andra julbordet tillsammans med familjen i kombination med bowling på Ballbreaker Kungsholmen . Tredje julbordet tillsammans med maken på tu man hand på M/S Prins Carl Philip. Tre helt olika julbord med så bra och mysig start på månaden.

Las Palmas

Månadens första jobbresa gick till Las Palmas knappt ett dygn. Jag hann insupa både solenergi och julstämning innan det bar vidare.

Kap Verde

Drömmen om ännu ett nytt land och en paradis strand blev sann. Kap Verde har jag länge drömt om och äntligen blev drömmen sann. Hit vill jag igen och det dröjer inte så länge… så fler Kap Verde tips lovar jag inom kort!

Teneriffa

Teneriffa levererade också med både sol och härlig julstämning. Santa Cruz är en stad som växer i mina ögon. En mysig stad med både sevärdheter, härliga parker, bra shopping och god mat.

Dubai

Drömmen om Dubai blir sann. Vi flyger ner med Emirates och har en härlig familjeweekend i Dubai och besöker flera nöjesparker, åker på jeep-safari och city tour. Helt klart en av årets bästa resor.

Julfirande

Jul firar vi både i Stockholm och i Dalarna med våra nära och kära.

Säfsen

I mellandagarna åker vi till Säfsen och bor i en mysig Stuga och njuter av en riktig vinter och åker skidor och pulka.

Kokpunkten – Västerås

Jullovet fortsätter med ett besök på Sveriges största actionbad Kokpunkten i Västerås. Bästa äventyrsbadet enligt min son.

Leos Lekland Bromma

Vi avslutar året med ett besök på det nyöppnade Leos Lekland i Bromma, med minst sagt en fartfyllt och rolig dag.

En månad som minst sagt var fullspäckad med massa skoj.

Ikväll väntar en rolig nyårsfest hos en av mina nästa vänninor! Året kan med andra ord inte sluta bättre!

Gott nytt slut och gott nytt år kära läsare!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.