Lapita Hotel Dubai

Lapita Hotel Dubai är ett relativt nybyggt hotell som ligger precis vid alla nöjesparkerna i Dubai Parks and Resorts . Detta är det ultimata boendet om man planerar flera dagar i nöjesparkerna Legoland, Legoland Water Park , Motiongate, Bollywood och Riverland . Detta enorma nöjesmecka ligger nästan en timmes bilresa från Dubai City beroende på trafiken. Vi ankom väldigt sent på kvällen men valde att bo på hotellet två nätter för att hinna med så många parker som möjligt och vara effektiva med tiden,

Dubbelrum med balkong

Vi bodde i ett stort och mycket fräscht dubbelrum med Queensize bäddar vilket var perfekt för 2 vuxna och 2 barn.

Dubbelrummet hade även en mysig balkong där vi satt och njöt av goda sötsaker vi hade fått ifrån hotellet. Vi bodde i byggnaden med namn Kukui med utsikt mot själva huvudbyggnaden och en terass där hotellet arrangerade en stor fest ena kvällen, vilket tyvärr inte var så lyckat när vi skulle sova. Jag skulle starkt rekommendera poolutsikt istället om ni ska boka rum på detta hotellet. Både finare, mysigare och lugnare.

Poolområdet

Poolområdet var stort med både barnpool, större pooler och ett område där man kunde åka runt på ringar och självklart många solsängar att ligga och sola på.

Frukost

Hotellfrukosten var väldigt bra. Som ni vet älskar jag när man kan få sin egna omelett, goda cappuccinos, färgglada juicer och smoothies.

De hade även en speciell frukosthörna för barnen med små söta trekantssmörgåsar, potatiskakor som såg ut som glada gubbar och en massa annat gott.

De hade allt man kan önska till frukost, såväl arabiska alternativ som internationella rätter. Många olika brödsorter, pålägg, frukt, grönsaker och sötsaker.

Julstämning

Julstämningen var verkligen på topp och vi fick verkligen julkänsla på hotellet. De hade byggt ett enormt fint pepparkakshus som stod utanför restaurangen som både barnen och vi var väldigt imponerade av.

—-

Vistelsen på Lapita Hotel Dubai genomfördes på en studieresa med Visit Dubai. Men alla bilder, tankar och åsikter är såklart mina egna.

Spana också in

5 kommentarer

  1. Ser jättefint ut 🙂 och toppen om man ska på nöjesparkerna , vi satsar på strand, sol och shopping jag och Elliot när vi åker till Dubai nästa vecka och bor mitt på beachen kram

  2. Nu längtar jag mer än någonsin efter bad och värme. Drar til Azorerna om två dar, kanske inte lika varmt som Dubai haha – men jag tror naturen vinner över det=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *