Riverland Dubai

Riverland Dubai är som en egen liten by kring alla nöjesparkerna i Dubai Parks and Resorts. Man ankommer hit först och strosar genom Riverland Dubai för att komma till Legoland, Legoland Water Park, Motiongate, Bollywood eller Lupita Hotel.

Vårt hotell Lupita hade en egen ingång till Riverland och vi strosade igenom denna medeltida by när vi gick till Legoland där vi började vår dag igår.

Det var otroligt mysigt med ett flertal olika restauranger, små söta butiker och man kunde åka båt om man önskade.

En enorm stor och fin julgran fanns såklart också.

På kvällen strosade jag omkring en stund ensam. Vi köpte pasta på en mysig restaurang på vägen tillbaka på hotellet. Dum som jag var glömde jag att fota restaurangen. Men de hade väldigt god pasta bolognese som jag köpte med take away efter en hel dag i tre olika nöjesparker,

Julstämningen var även på topp i Riverland.

Riverland är uppbyggd i fyra olika områden; The French Village, The Peninsula, India Gate och Boardwalk.

Parken, som inte kostar något, är verkligen värt ett besök även om man inte har tänkt besöka någon av de fyra stora nöjesparkerna. Vi hann inte strosa runt i hela Riverland, då vi klämde in ett besök i tre av nöjesparkerna som ni snart ska få läsa mer om.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.