Julmarknad och julkänslor i Santa Cruz de Tenerife

Denna veckan blev det en liten blixtvisit till Teneriffa och Santa Cruz. Igår promenerade jag och min söta kollega runt i staden och insöp julkänslan. Trots dryga 20 grader och solsken tycker jag att det hade lyckats väldigt bra.

Julmarknad på torget

Nere på torget var det julmarknad och de hade byggt upp en liten Scen ur hur det var när Jesus barnet kom till världen. I Spanien firar man ju jul kring trettonhelgen i januari då de Tre vise männen kommer. Los Reyes heter det i Spanien.

Julskyltning och shopping

Varenda shoppingcenter är julpyntade och julmusiken hördes i de flesta affärerna. De går verkligen all-in med juldekorationerna. Den stora spanska kedjan El Corte Ingels erbjuder alla utländska medborgare 10% återbäring på sin shopping iform av ett presentkort och bjuder på ett glas vin och tapas när du shoppar hos dem – generöst och trevligt!

Ännu mer julkänslor

Hotellet vi bodde på var oxå väldigt fint i juleskrud. Deras julgran var så fin, så vi tog ett litet kort på oss innan avresan idag. Min söta kollega som jag jobbar med på nästan varje flygning. Vi har så kul ihop.

Nu är det dags att jobba hem till Sverige och imorgon bär det av till Dubai med familjen, ni hänger väl med på vårt stora äventyr?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.