Generationsresor

Att åka på generationsresor är något som jag är uppvuxen med. När jag var liten åkte vi alltid fyra generationer varje år på sommaren till Åland. Jag, mamma, mormor och min gammelmormor. Så himla mysigt minns jag.

Min mormor följde även alltid med oss utomlands när jag var barn. Min första utlandsresa gick till Mallorca 1987 tillsammans med mamma, pappa och min mormor. Därefter reste vi en till två gånger varje år.

Denna underbara tradition följer med oss nu sedan jag fick barn. När min yngsta son var 1 år, 2011 reste jag, mamma och Oscar på vår första utlandsresa tillsammans till Rhodos.

Sedan dess har vi rest nästan varje år. 2012 var vi till Turkiet, 2013 till Turkiet igen, 2014 till Malaga och nu senast var vi till Gran Canaria 2016 allihopa.

Resorna fylls av en massa skratt och skapar härliga minnen som vi alltid kommer ihåg.

Detta inlägg är en hyllning till vår älskade mor och mormor som fyller 60 år idag den 10 december.

Vi vill fira dig med en resa eller en härlig upplevelse inom kort!

Stort grattis vår älskade mamma & mormor!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *