Drömmen om Dubai blir sann igen…

Idag 30/11 är det exakt 10 år sedan min man friade till mig på en strand i Dubai under en palm. Dubai har sedan dess varit ett av mina favorit resmål. Självklart består Dubai av många härliga minnen. Jag minns den Dubai resan så väl. Vår förlovningaresa. Därefter har jag varit tillbaka många gånger.

Dubai – Staden som har allt och lite till

Dubai är verkligen en stad som har allt och lite till skulle jag säga. Staden är i stort sett störst och bäst på allt. Eller vill i alla fall vara det. Det byggs nya saker där i krokarna hela tiden. Bara sedan jag var där första gången för 10 år sedan har det hänt enormt mycket.  Det första sju stjärniga hotellet byggdes där.

Världens högsta byggnad Burj Khalifa finns där.

Den härliga och kända palmen där många kändisar bor eller har sina ”semesterhus”.

Deras enorma shoppingcentret The Dubai Mall med ett enormt inomhus akvarium – förutom all shopping.

I december hoppar vi på Emirates flyget direkt från Stockholm till Dubai för en vistelse  där hela familjen. Som vi ser fram emot den resan.

Fokus på resan kommer såklart att bli familjevänliga aktiviter denna gången och ni kan ju bara gissa hur mycket stora sonen längtar efter att besöka Legoland igen och alla andra häftiga parker som finns i Dubai Parks and Resorts.

Dubai har verkligen ett enormt utbud av familjevänliga aktiviteter.

Läs gärna min artikel som jag har skrivit i  senaste numret av Premium Magazine om Dubai.

Glöm inte att ta den på Arlanda innan ni reser iväg.

Om knappt två veckor är det dags. Ni hänger väl med?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.