Paris känsla på Napolyon Bistro & Bar 

I veckan bjöd Franska Turistbyrån – Atout France – in till en oförglömlig helkväll i fransk anda  på Napolyon Bistro och Bar med härlig inspiration om Paris. Som jag drömmer om Europas kärleksstad Paris. Kanske blir drömmen sann 2018 och vi åker dit igen. Nu var det flera år sedan jag var där sist. Paris har så mycket att erbjuda för både stora och små.

Det bjöds på förstaklassiga cocktails som man får när man flyger första klass med Air France till fördrink, som jag, Diana och Christian skålade i.
 

Bildresultat för Lancome var på plats och gjorde oss snygga för kvällen.

 

Alan  Geeam – känd kock från Paris 

Köksmästaren Alan Geaam från den berömda restaurangen Alan Geaam i Paris gav oss en kulinarisk upplevelse med parisisk fingerfood. Hans restaurang i Paris står numera högt upp på min lista när jag besöker Paris nästa gång.

Det blev som en  lyxig  5 rättersavsmakningsmeny med alla dessa fantastiska smårätter som serverades tillsammans med god champagne från Laurent Perrier.

Alla rätter var riktigt goda och personalen såg hur god vi tyckte maten var och lyckades få ett par rätter i repris.
Under kvällen  lanserades även den nya livsstilsportalen Lifestyle World. I samband med detta så döps Finest Awards om till Lifestyle Awards 2018 vi fick veta de sextio nominerade influencerna i tio olika kategorier. Tyvärr hade de ingen kategori med resebloggare, något som de helt enkelt helt måste ha missat?!

Den grymma kändis Dj:n Harvey Ambono var på plats och spelade grym musik, så en ute kväll i Paris med honom skulle man ju inte tacka nej till igen.

Paris lockar med mycket god mat, bra restauranger, god champagne, lyxiga hotell och en uppsjö av sevärdheter.

Drömmer du också om Paris? Missa inte min senaste artikeln från Premium Magazine om just Paris. 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Paris, un ville du monde tout a fait à mon goût! Jaja kanske inte helt rätt franska där vilket bara tyder på att det var allt för länge sedan jag var där! Har häftiga minnen!:
    http//www.spabanken.se/spa/mellanostern-hett-tema-pa-paris-spa/

    Jag minns när Ida Delam bjöd på champagne och vi skojade om det här med att dricka…”bara du inte är gravid”… Vilket det ungefär en vecka senare visade sig att jag var! Wow vilka minnen… Jag har så många magiska resor och möten i min minnesbank, och denna var en av dem. ? Vill också dit igen! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *