Härliga resminnen från oktober 

De mörka eftermiddagarna och kvällarna blev riktigt märkvärdiga när vi ställde om klockan till vintertid i helgen. Det är bara att inse att hösten är strax förbi. I alla fall höstmånaden oktober. Jag tyckte nyss September  tog slut. Men ännu en månad av detta år har gått och vi har bara två månader kvar av 2017… 

Algarve – Portugal 


Månadens enda och härliga resa blev vår underbara weekend till Algarve i Portugal. En mysig familjeresa där vi njöt tillsammans allihopa. Höjdpunkterna blev Zoomarine, bada och hoppa i vågorna på stranden och den goda lunchen på den trevliga restaurangen 2 Passos på stranden. 

Stockholm 

Vi har annars tillbringat större delen av oktober hemma i Stockholm. Så höjdpunkterna för denna månad blev alla gånger Halloween på Gröna Lund, Bounce och en spelkväll på Gnarly Market


En annan höjdpunkt för mig blev såklart när jag äntligen fick se showen Mamma Mia The Party på Tyrol med min kära mor. 

Dalarna 

En mysig men regnig weekend i Dalarna hann vi också med för att träffa våra nära och kära. Nu blir det inget mer Dalarna innan jul. 

Liniz i media 

Oktober bjöd även på både en TV-inspelning på Aftonbladet Morgon om hur man hittar en billigare resa i vinter och även en Podcast inspelning om vinterns bästa resmål för barnfamiljer. 

När jag blickar tillbaka på oktober inser jag att det var en väldigt bra och rolig månad. Nu får vi se på vad november har att erbjuda. Några soldagar söderut hoppas jag på. 

Hade du en bra oktober månad? 

Spana också in

1 kommentar

  1. Fantastiska minne & inspelning! Ja nu har mörkret verkligen kommit till oss på riktig och man är tröttare än någonsin, hehe. Skadar inte med lite härliga återblickar!
    Svar: Ja det måste den verkligen om man inte vill förstöra sitt egna varumärke samt en perfekt balansgång mellan hur mkt sponsrat med är viktigt. Japp har förstått detta och får nog med mig familjen dit i sommar;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.