Baby Björn Be You Collection – trendigaste bärselen till resan 

I veckan bjöd Baby Björn in till en pressfrukost på NK Lek & Baby och visade upp deras nya Be You Collection. 


Jag blev helt kär i den snygga och trendiga kritstrecksrandiga bärselen. Så grymt snygg. Sedan älskar jag ju lila oxå, så skulle gärna bära mitt lilla hjärta i den. Be You bärselen kan användas upp till 15 kg eller ca 3 år och vi fick även en demonstration hur man snabbt vänder och bär från mage till rygg. 


Bilden är från Mallorca för ganska precis 1 år sedan. 

Jag har burit lilla L i Baby Björn One Outdoor som var väldigt bra och lätt att använda. Men måste erkänna att jag tycker att de senaste bärselena var rultigt snygga! 

Vilken bärsele använder du när du reser? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.