Halloweenfirande på Zoomarine Aqualand i Portugal 

I helgen var vi i Zoomarine parken i Albufeira och firade Halloween. De hade börjat med att pynta parken med massor av läskiga saker. 

Redan vid entrén möttes vi av halloweenpumpor och spöken. 


Ju längre in i parken vi kom desto läskigare blev det med gravplatser, läskiga gubbar, gummor och skelett. Det officiella halloweenfirandet öppnades i parken igår och pågår till den 1 november. Min äldsta son var väldigt exhalterad och tyckte detta var riktigt spännande och häftigt. Halloween har verkligen vuxit och blivit stort i Europa bara de senaste åren. 

Vattenland 


Vattenlandet var uppdelat i olika delar och de hade bland annat detta Piratvattenland för mindre barn. Det tyckte båda barnen var roligt. 


Själva vattenparken var enorm med stora pooler, vågmaskin i en pool, konstgjorda sandstränder, mindre vatten lekland för småbarn och flera olika sorters vattenrutschbanor. En dröm för oss som älskar vattenparken. 

Tivoli Parken hade även en tivoli del med några olika karuseller både för mindre barn och större barn. Vi hann dessvärre inte med alla karuseller. Men dessa blev våra favoriter som vi istället åkte flera gånger. 

Älskar min nya tunika från Miss Tunica.


Denna turen avstod jag då killarna kon tillbaka dyblöta. 

Aquarium 


De hade även ett enormt akvarium med både hajar och olika sorters fiskar inomhus. Detta tyckte såklart båda killarna var spännande. 

Piratshow med parkour konster 


Dagens höjdpunkt blev den häftiga piratshowen med alla parkour konster. Piraterna imponerade mycket med alla deras konster och en god handling u själva föreställningen. 

Zoomarine hade även en flera shower med djur, men vi hann dessvärre inte med allt som vi ville på en dag. 

Vi var där i stort sett från öppning till de stängde, men eftersom det var dryga 30 grader varmt tillbringade vi större delen av dagen i deras Aqualand. Vi får helt enkelt besöka parken igen vid tillfälle. 


En dag i parken kostar 20 Euro för barn från 1 meter upp till 10 år. 29 Euro för vuxna och gratis för barn under 1 meter. Köper man biljetter på deras hemsida får man det billigare. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.