Hotel Well och Terme Tuhelj Art & Spa i Kroatien 

När jag var i Kroatien  för ett par veckor sedan bodde vi två nätter på mysiga Hotel Well Terme Tuhelj Art & Spa, som ligger i norra Kroatien i Zagorje regionen. Det är ett otroligt snyggt och modernt hotell med ett stort SPA, utomhus vattenpark, inomhus badhus och flera restauranger och caféer. 

Rummen Rummen var väldigt stora,  fräscha och fina med stora balkonger. Det var riktigt härligt att få öppna balkongdörren och möta klarblå himmel, sol och blicka ut över det vackra landskapet. 

Resort med vattenland 


Hotell Well är även en stor resort med norra Kroatiens största vattenland. Tyvärr var vi där i slutet av säsongen så vattenlandet / utomhus badet var inte öppet. Men gissa om jag blev sugen att åka hit med mina badälskande killar i sommar. 

Frukost 


Frukostbuffén på hotellet hade ett stort utbud av både varma och kalla rätter. Jag älskar verkligen när man får välja ingredienser och gör sin egen komponerade omelett. Stort plus också till att de hade ett utbud av både glutenfria och mjölkfria produkter. 

Terme Tuhlej Art &  SPA 

Ovan är bilder tagna av Lena från Ladies Abroad. 

 På hotellet fanns ett stort SPA på över 1000 kvadratmeter, som vi besökte en eftermiddag. Spat hade en liten pool, flera olika sorters bastus, härliga gungor att koppla av i eller vattensängar. Sedan ett stort utbud av behandlingar. Både jag och Lena tog en avkopplande helkroppsmassage med termallera. Super skönt! 

Hit vill jag definitivt åka igen. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.