SPA & Wellness på Villa Magdalena 

Det mysiga lilla boutique hotellet Villa Magdalena hade ett mysigt SPA med en magnifik utsikt högst upp i deras hotellbyggnad. 

Här var det väldigt lugnt och avkopplande att ligga och koppla av och se utöver landskapet. 

Pooler & saunas 


Spa-anläggningen hade två pooler. En bubbelpool med plats för 4 personer med en temperatur på 32 grader. Här var det så varmt och skönt att sitta och massera ryggen och fötterna med alla bubblor. I bakgrunden syns även deras ångbastu och de hade även två till andra saunas. 


De hade även en större vanlig pool som var 27 grader varm och här kunde man ligga och njuta av utsikten. 

Härliga terasser med solsängar 


Hade solen varit framme hade det varit underbart att ligga här och sola eller koppla av med en bra bok eller tidning. 

Massage behandling 


De hade ett stort utbud av olika sorters massage behandlingar. Jag var på en skön och avkopplande  aroma helkroppsmassagemassage, där jag valde oljan anti stress för att möjligen komma ner i varv och bli mer avkopplad. Tjejen som masserade mig var verkligen jätte duktig och behandlade min onda rygg och försökte få bort mina muskelknutar. Rummen var i grönfärgade vilket jag tycker ger en lugn och härlig känsla. 


Efter två härliga förmiddagar på detta mysiga spa känner jag mig verkligen avkopplad. Att få lämna storstadsstressen och familjelivet med all stress som hör där till blir man verkligen som en ny människa med massor av ork och energi efter en Sparesa.  Norra Kroatien imponerade verkligen med sina Spa-anläggningar. Hit vill jag definitivt åka igen. 


Detoxwater 

Gillar du att gå på Spa? Har du något favorit spa? 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.