En dröm om att resa till Disneyland Paris 

Jag har många drömmar på olika resor. En av mina drömmar är att ta med mina barn till Disneyland Paris. Jag har länge drömt om att åka dit. I hela 25 år, så någon gång måste drömmen bara bli sann… Jag fullkomligt älskar Disney filmer och Disney figurer och har blivit som barn på nytt sedan jag fick mina egna barn.

 

Halloween

 

Från och med 1 oktober 2017 kommer Disneyland Park att ge dig rysningar med två speciella upplevelser: Halloween, med den förväntat återkomsten av de berömda Disney Villainsna och ”Goofy’s Skeletoon Street Party”, en färgstark ny händelse på Frontierland i parken där skelett och Långben kommer att festa tillsammans.

Frontierland kommer också vara full av spöken och pumpor – vilket gör den till den perfekta platsen att fira Halloween i år. Och om man gillar häxor, kommer man att älska Disneyland Paris.  Detta låter verkligen som the Place to be på Halloween.

 

25 års jubileumet bara fortsätter

 

Jag minns såväl när Disneyland Paris öppnade. Jag var inte så gammal då och ville väldigt gärna åka dit, men fick aldrig det. Nu har jag en dröm att ta mina egna barn dit. I år firar de 25 år med dunder och brak. Firandet började redan 26 mars i år och Disneyland Paris erbjuder  ett omfattande program för att fira 25 år som nöjespark. Många spännande nyheter sätter guldkant på år 2017. Man kommer bland annat att kunna stiga ombord på Star Tours.  Denna nya version bjuder på en resa mellan galaxerna: en storslagen, nyskapande och händelserik resa helt i 3D. Man  kommer att korsa en mängd platser i Star Wars-galaxen och får interagera med sagans hjältar. Med en Star Wars älskande son låter detta som ett måste för vår familj. Varje dag under 2017 kommer Musse Pigg även  att presentera sin nya show: Grattis, Disneyland Paris.  Detta måste vara barnens dröm. Alla barns dröm, eller kanske både stora och små. Det är fortfarande min dröm.

Spana också in

4 kommentarer

  1. Det är ett helt fantastiskt ställe 🙂 Vi har varit där två gånger, det har blivit som en tradition att vi åker när barnen fyllt 6 år. Så om drygt ett år åker vi igen. Och som jag längtar! Passar verkligen alla åldrar. Hoppas ni kommer iväg på din drömresa 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.