Hugos Bu Café i Grundsund 


Precis vid havet har de nyligen gjort om en gammal sjöbod till en Glassbar, bar & café. 

Läget är bara helt fantastiskt. Har du tur får du en plats intill bryggan och kan kvällstid sitta och blicka på den otroligt vackra solnedgången som Grundsund bjuder på varje kväll vid sol. 


Här säljer de den populära Lejonet & Björnet glassen till min sons stora förtjusning. De har även en hel topping buffé som man tar själv av. 


Vill man sitta inomhus finns det en del mysiga platser. Men vid sol vill man väl ändå helst sitta utomhus. Vi har inte lyckats knipa de bästa platserna någon kväll. Men istället köper vi med oss glass och sätter oss ute på bryggan eller på klipporna. 

Det är verkligen urmysigt att vi har detta bara några minuter ifrån huset. 

Även en mysig lite familjeaktivitet att äta lite glass  till efterrätt och njuta av kvällssolen innan det är dags att sova. 

Lilla L får ingen glass men är lika glad för att klättra omkring på bänkarna på bryggan. 

Jag älskar verkligen dessa härliga kvällar. När solen skiner är det så otroligt vackert. Nu är det bara en dryg vecka kvar av min mysiga föräldrarledighet. Så jag måste bara njuta till fullo! 

Har du en skön sommar? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh underbart mysigt! Så kul att ni var på Bokenäset också så himla fint där efter renoveringen!!
    Svar: Jamen från er är det ju jättenära ju 😉 Klart bättre än Hållö kan jag tycka. Hihi man hinner bara man vill. Hur länge stannar ni här på västkusten? När kan du planera in och träffa mig en kortis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *