Hotel Plaza Västerås – Centralt mysigt hotell i stan 

Västerås är en väldigt mysig småstad. I denna staden har jag bott nästan 6 år när jag både gick på gymnasiet och  pluggade på högskolan. Men det är hela 12 år sedan jag flyttade från Västerås till Stockholm. 

I helgen hade jag och maken vår första kärleksweekend tillsammans utan barn sedan Ludwig föddes. Vi checkade nämligen in på mysiga Hotel Plaza i Västerås för en natt på tu man hand. 

Rummet 


Dubbelrummet vi bodde i var rymligt och fräscht. Vi sov riktigt gott så sängarna car super sköna. Sedan kändes det otroligt lyxigt att vakna till denna härliga utsikt. Vi såg ända ner till Mälaren! 

Frukost 


Frukosten var väldigt god och fräsch. Nuförtiden (när jag har både ett mjölkprotein och äggintolerant barn) har jag även börjat att spana in alternativ till hotellfrukosten. De hade lyckats bra och hade en hel hörna med alternativ för diverse allergier. 

Det fanns olika varma och kalla alternativ att äta ifrån, kaffemaskin med gokaffe, mycket frukt ock grönsaker, olika sorters bröd och pålägg, yoghurt och mycket mer. Man behövde absolut inte gå hungrig därifrån. 

Lobbyn / Allmänna utrymmen 


I anslutning till receptionen hade de en stor lobby med både korgstolar, fåtöljer  och härliga soffor att slå sig ner i för att bara slappa eller ta en kaffe. 

Spa / Relax 


Finns möjligheten när jag bor på hotell går jag gärna på spa. 

På Plaza Hotel ligger Sky Spa Plaza på 23 våningen och det får man absolut inte missa om man bor på detta hotellet. 

De har även ett gym i flera våningar. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.