Silja Line 60 år & Nordic Menu med Tommy Myllymäki 

I veckan bjöd Silja Line in till en somrig kväll som var en början av deras 60 årsfirande och de presenterade Silja Line Nordic Menu signerad  kändiskocken – Tommy Myllymäki.


Fotograf; Heidi / Seafun

Det var en storslagen kväll där vi minglade och drack deras nya champagne tillsammans med bland andra Silja Lines marknadschef Janis Pavuls (ovan) och en massa andra härliga människor.

Silja Line Nordic Meny signed Tommy Myllymäki 


Vi fick möjlighet att provsmaka tre av fem av Silja Line Nordic Menus avsmakningsmeny som kommer att serveras på Silja Serenade och Silja Symphony i sommar, fram till den 5 september 2017.

Första rätten var en Tomat & Feta isad tomatsoppa med kålrabbi, fetaost och basilika – den blev min favoriträtt.Den andra rätten var en Veal & Tarragon Kalvtartar med dragonkräm, ärtor och rädisor.

Till dessert var det en ljuvligt god Rabarber och färskost mandelcrumble.

 

Sedan hade de en enorm godisbuffé där man fick äta hur mycket godis man ville. Jag gick loss på de goda lakritspiporna och Fazer chokladen, det påminner mig om kryssningar från när jag var liten och reste med min familj.

En mycket trevlig kväll tillsammans med min väninna Heidi. Trevligt sällskap, goda drycker och mat – det kunde helt enkelt inte bli bättre!

Tack Silja Line för en fantastisk kväll.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *