Härliga resminnen från maj 


Hur kunde maj gå så snabbt. Som jag alltid skriver… jag tyckte nyss jag sammanfattade härliga vårmånaden april och idag välkomnar vi årets första sommar månad – juni! 

Min underbara föräldrarledighet börjar lida mot sitt slut. Så tråkigt, men jag får se det positivt jag har fått vara ”ledig” i nästan 14 månader och har haft fantastiska dagar med min lilla familj. Plus att jag bara ska jobba 1 månad innan jag är föräldrarledig igen 1 månad – tjoho! 

Maj blev en bra resmånad, trots en del sjukdomar och en inställd resa till Mallorca. Sånt är livet med små barn… 

Stockholm – Junibacken 

 

Vi startade maj månad med att vara ledig ifrån förskolan och jag gick med mina killar på Junibacken. Det blev mycket lek och vi njöt med glass på deras härliga uteservering på årets första sommardag. 


Eskilstuna – Parken Zoo


Vi var på VIP – invigningen av Parken Zoo i Eskilstuna i början av maj. En hel dag full av karusellåkning, djurpark och god mat. 

Tom Tits Experiment i Södertälje 


Vi var även en hel dag på Tom Tits Experiment i Södertälje. De hade även invigning av sin härliga utomhus park den dagen. 

Stockholm – populära barer 


Jag har haft kvalitetstid med flera goda vänner och druckit drinkar på två av Stockholms populäraste barer sommartid, både Orangeriet och Scandic Continentals takterrass. Två heta tips till sommaren. 

Dalarna – Söderbärke 


Vi njöt av en kort men mysig helg i Dalarna – home Sweet home. Dalarna kommer alltid att stå mig varmt om hjärtat. Vi träffade nära och kära och tog det mest lugnt. 

Danmark – Legoland – Lalandia 


Maj månads bästa och roligaste resa var helt klart till Danmark tillsammans med Diana och hennes barn. Det var en mycket efterlängtat resa och vi hade så roligt. Först en hel dag på Lalandia Aquadome och sen en dag på Legoland Billund. Så bodde vi i Lalandias mysiga stugby.

Kryssning med Silja Serenade 


Vi åkte även på en mysig kryssning till Helsingfors med Silja Serenade i helgen, som jag inte hunnit skriva om. Men ni ska snart få fler härliga tips om Silja Serenade. 

Helsingfors – Borgbacken 


I  Helsingfors var vi på nöjesparken Borgbacken över dagen och åkte karuseller och spelade femkamp. 

Som ni ser har vi haft väldigt tur med vädret på våra härliga resor och utflykter. 

Podcast premiär 


Jag spelade in min första Podcast tillsammans med Föräldrarkollen som handlar om att flyga gravid och flyga med barn. Lyssna på dem vetja 😉 

Ludwig 1 år 


Men månadens höjdpunkt var ändå att få fira familjens lilla solstråle som fyllde 1 år den 16 maj. Många kalas blev det och paket. 

Nu blickar vi framåt juni och ser vad juni har för roligt att erbjuda. Stora sonen fyller år, jag ska börja jobba och iväg på två jobbresor. Annars har vi inte så mycket planerat. Men man vet aldrig 😉 

Har du haft en bra månad? 


Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *