Tjejweekends & träningsresa till Dubai 


Jag älskar verkligen att åka iväg på tjejweekends. Det är verkligen som balsam för själen. Få tid med sin bästa vän, göra saker man verkligen älskar och ha roligt tillsammans. 

SPA & träningsweekend 

Senaste året har jag och en av mina bästa väninnor Diana varit iväg på hela fyra tjejweekends. Dessa tjejweekends har vi fokuserat på SPA och träning. Tre utlandsresor och en härlig spaweekend i Sverige. 

Den senaste tjejweekend vi gjorde gick till Gran Canaria med fokus på SPA och träning. Vi gick powerwalks varje dag i mysiga Puerto Rico och tränade på hotellets gym.

Vi körde egen träning när det passade oss då helt enkelt. 

Träningsresa 

Nu är jag super sugen på att göra en renodlad tjejweekend och träningsresa till Dubai. 


Jag har sett att Ditt Dubai anordnar just tjejresor och träningsresor. Dubai är verkligen en underbar stad som jag har varit i många gånger själv både med jobbet och med maken. Å vad vore inte roligare än att kombinera nytta med nöje och åka på just en tjejweekend och träningsresa till Dubai. Både uppleva en härlig stad och träna på samma gång. 


Dubai är en stad som man skulle kunna säga har ALLT man kan önska sig på en perfekt semester. 

Ditt Dubais tjejresa är i höst, närmare bestämt 6-11 oktober. Resan innehåller alltifrån Yoga på stranden till träningsupplevelser på Abu Dhabis F1-bana, vilket verkligen låter som en wow upplevelse.  

Vill du resa på denna tjejresa kan du även få 300kr i rabatt om du anger Linizen vid bokning. 
Inlägget är skrivet i samarbete med Ditt Dubai, men tankarna, bilderna och åsikterna är mina egna. 

Spana också in

9 kommentarer

  1. Men gud va kul !! jag skulle så himla gärna vilja åka till Dubai !
    det som ”skrämmer” mig lite är dock att jag hört att det ska vara så himla DYRT att vara där…
    ( och sen är inte C super sugen på att åka dit heller )
    Men jag vill !!

  2. Kul med träningsresa! Kanske lite varmt i just Dubai? Men vore kul åka dit oavsett 🙂 Känns som något man måste ha sett nångång…

  3. Ja det låter ju inte alls så dumt! Vi var i Dubai med familjen i december och tyckte det var toppen, men det var kombinerat med en kryssning (med MSC Fantasia)så vi stannade inte så länge på plats. Om det inte vore superdyrt låter det himla kul, att dra iväg ett gäng tjejer när man behöver sol och värme och bara unna sig träningstid och poolhäng! Behöver du sällis är jag på! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *