Vår miniglobetrotter Ludwig 1 år 

Både idag och igår har jag varit så nostalgisk. 1 helt år har gått sedan vi åkte in till BB Sophia för att sen få den stora glädjen att komma hem med det här lilla underverket. Jag minns natten som igår och lagom till solen gick upp och fåglarna började kvittra den måndag morgonen den 16 maj klockan 3:53 tittade tittade han ut. 

Graviditeten 


Höggravid i v.39 (v38+6) tittade han ut. 

Graviditeten är ju en resa i sig. När jag väl insåg att jag var gravid lite sent, så började den eviga väntan och längtan och undran om VEM som bodde där inne. Förutom trötthet och ont i ryggen så mådde jag väldigt bra under graviditeten. Jag jobbade / flög till och med v.16 som jag fick göra. Vi reste till Dominikanska Republiken när jag var i v24-v26 och njöt sedan av underbara Sverige tills nedkomsten. 

Bebis Ludwig 

Ludwig 1 månad. 


Bebis Ludwig var som en liten fågelunge när han kom ut. Vi kämpade med hans viktuppgång i början men idag är han normal stor som en 1-åring. 

Ludwig 3 månader på Kreta. 

Ludwig 2 månader i Riga. 


Han är en välberest liten miniglobetrotter och har hunnit med 10 utlandsresor under sina första 10 månader. Nästa vecka bär det iväg igen på en ny resa. 


Storebror är hans största idol och är både snäll, omtänksam och hjälpsam mot Ludwig. Han lär honom allt. 


Firandet för lilla Ludd började redan i helgen med kalas. Imorse firades han såklart med både presenter och ballonger. Men balkongerna var helt klart roligast. 

Tack Ludwig för att du kom och gjorde vår familj komplett. Vi har haft ett fantastiskt första år tillsammans med dig och nu ser vi fram emot ännu flera år tillsammans, du, jag, Oscar & pappa. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.