Mallorca – favorit i repris 

Som jag älskar den spanska ön Mallorca. Jag var på den vackra ön senast i höstas, närmare bestämt i den mysiga byn Puerto de Soller. 

Jag skulle ha rest ditt i veckan några dagar tillsammans med lilla L men tyvärr kom en dubbelsidig öroninflammation i vägen. Han hade det i slutet av april och fick antibiotika, men tyvärr såg inte öronen helt bra ut  förra veckan, så en barnläkare rekommenderade mig att vänta med att flyga när vi var på hans 1-års kontroll. Livet med barn. Såklart hans öron går i första hand. Detta får man ju dessvärre räkna med när man har barn. 

Istället bokade jag en resa till hela familjen till Mallorca i sommar. Jag har varit där tillsammans med äldsta sonen två gånger själv. 2014 var vi på Sunwing Cala Bona Beach och 2013 hälsade vi på en väninna till mig i Portixiol. 

Så detta blir premiären för hela familjen till Mallorca. 

Som vi längtar. Ge mig gärna dina bästa Mallorca tips. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *