Parken Zoo VIP invigning i Eskilstuna 

Idag slog Parken Zoo i Eskilstuna upp portarna för säsongen. Det firades såklart ordentligt med röda mattan event som Loppi bjöd in till.


Vi välkomnades av alla deras härliga maskotar vid entrén, goda hamburgare i restaurang Pingvingen och sen en härlig dag i både djurparken och nöjesparken. 

Djurpark 

Parken Zoos djurpark har väldigt många djur. Lemurernas Värld var mest spännande då de är så tamma och verkligen vill komma nära. Man blir verkligen uttittad av dem… 

Djurparken är lagom stor att strossa omkring i och vill man kan man passa tiderna när djuren matas för att få lära sig ännu mer om djuren och hur de lever. Med andra ord är det ett väldigt roligt sätt att lära dig mer om djuren. 


Tyvärr var det lite kyligare idag är vi trodde så vi gick inte igenom hela djurparken. 

Nöjesparken 

Nöjesparken är lagom stor med karuseller som passar både stora och små. Lilla Ludwig fick några preniärturer i flera av karusellerna och tyckte såklart det var jätte roligt. Så ja visst passar några av karusellerna även för en äventyrslysten 1 åring. 


Fotograf; Linda

Bilarna blev såklart en stor favorit. Vilka killar gillar liksom inte bilar… 


Jag åkte även piratfallet med sonen och det var lite för läskigt för mig nästan… but I did it. 


Vi lyckades även knipa hem första vinsten i chokladhjulet. Tredje året i rad som vi vinner en stor chokladkaka på Parken Zoo. Dock blev det några fler spel än vanligt.  Men lyckan var total när vi lämnade parken. En fantastisk dag på alla sätt. 

Parken Zoo är verkligen en av våra favorit parker i sommar Sverige. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.