Monarch lanserar tre nya flyglinjer från Stockholm 

Idag den 28 april lanserar Monarch tre nya flyglinjer från Stockholm-Arlanda till Birmingham, Manchester och London-Luton.

Storbritannen ser fram emot att välkomna svenskar till Manchester, Birmingham och London, tre perfekta weekend-destinationer med mycket att erbjuda från musik och mat till fotboll och shopping. De har tre avgångar i veckan till städerna och bra weekend tider för att få till den perfekta lång eller kort weekend om man inte vill vara borta en vecka.


I onsdags var jag inbjuden till Monarch lanseringsevent på Livrustkammaren på slottet. Både Manchesters och Birminghams turistbyrå var där och inspirerade vad som fanns att göra där. Så nu är jag enormt sugen på både en weekend i Manchester och Birmingham. Jag har hittat både ett SPA hotell i Manchester som jag gärna skulle vilja besöka och även gå på Afternoon tea. Annars älskar jag att bara strosa omkring i nya städer och äta och dricka gott på mysiga restauranger.

Har du varit i Birmingham eller Manchester? Tipsa gärna om vad som finns att göra där.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.