Ett vykort från Grundsund 

Påskhelgen firar vi nere på vårt landställe på ön Skaftö och närmare bestämt i Grundsund. En mysig liten idyllisk by på västkusten, hit åker vi varje sommar. Senast vi var här en påsk var 2010, så det var mysigt att få möta våren på Västkusten. 
Vi har mest strosat omkring i byn och umgåtts.


Vi hade väldigt tur med vädret och solen har varit framme till och från om dagarna trots att väder prognosen visade sämre väder. Så det var väldigt härligt att sitta och njuta av solen nere vid havet. Vi har hunnit med och ätit och druckit en massa gott med goda vänner och laddat batterierna. 

En riktigt härlig påsk med andra ord. 

Hur har du firat påsk? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Så mysigt med påsk på Västkusten. Påminner mig om min barndom då vi hade hus på Smögen och ofta åkte dit över Påsken. Älskar Västkusten när den är turistfri 🙂 hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.